The Bride of Habaek

Profile

  • Drama: The Bride of Habaek (English title) / Bride of the Water God 2017 (literal title)
  • Revised romanization: Habaekui Shinboo 2017
  • Hangul: 하백의 신부 2017
  • Director: Kim Byung-Soo
  • Writer: Yoon Mi-Kyung (original comic), Jung Yoon-Jung
  • Network: tvN
  • Episodes: 16
  • Release Date: July 3 – August 22, 2017
  • Runtime: Monday & Tuesday 22:50
  • Genre: Fantasy / Romance
  • Language: Korean
  • Country: South Korea

Plot Synopsis by AsianWiki Staff ©

A romance takes place between Ha Baek (Nam Joo-Hyuk) and Psychiatrist So-A (Shin Se-Kyung).

Cast

Bride of Haebaek-Nam Joo-Hyuk.jpg Bride of Haebaek-Shin Se-Kyung.jpg Bride of Haebaek-Lim Ju-Hwan.jpg Krystal Bride of Haebaek-Gong Myung.jpg
Nam Joo-Hyuk Shin Se-Kyung Lim Ju-Hwan Krystal Gong Myung
Ha Baek (Water God) Yoon So-A Hoo Ye Moo Ra Bi Ryum

My impression

Pas Kdrama ini masih on-going di Korea, pernah nonton 3 or 4 episodes pas tayang di TvN yang ada di TV cable. Niatnya mau dilanjutin nonton, tapi ga sempat aja. Akhirnya download ini sewaktu lagi trailing apa aja yang pernah dimainkan ama Nam Joo-Hyuk. Trus nonton deh. Hmm lumayan sih, cuman slow paced gitu. Akhirnya karena ga sabar jadi fast forward aja dan akhirnya happy ending. Anyway beware, Nam Joo-Hyuk is so cool and handsome in this drama ^_^

Kalau ga salah ini dari manhwa/komik deh. Dulu banget pernah baca, tapi dah ga ingat lagi ceritanya gimana, mana komiknya puaanjaaaaang banget.

Download

If needed, download subtitle at subscene.com (using proxysite.com) or indexsubtitle.com

@zippyshare
Bride%20of%20Habaek%20%28360p%29.rar

@userscloud
Bride of Habaek (360p).rar – 2.1 GB

@1fichier
https://1fichier.com/?crn1frygehwjqyblrpk6

Trailer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *